7 Ekim 2010 Perşembe

Günlükten Notlar 18


*Merhaba
*Hayvanları seviyorum. Bazı hayvanları uzaktan da olsa seviyorum fakat şu arılardan hiç haz etmiyorum. Tamam, çıkarcılık yapıyorum balı seviyorum hele ki yaptıkları petek bal leziz ama soktular mı feci sokuyorlar yahu. Eeee sokuyorsun biraz sonra öleceksin, daha önce sokanlar öldüler, hiç mi ders çıkarmadın da, sen de sokmaya çalışıyorsun. İntihar etmek istiyorsan beni niye sokuyorsun da canımı yakıyorsun. Öleceksen git beni sokmadan öl. Kamikaze arı. Hiç hoşlanmıyorum hiç.
*ÖSYM artık yeni tedbirler almış efendim. Sınava artık elinizi kolunuzu sallaya sallaya, sadece kimliğiniz ve sınav giriş belgeniz ile gideceksiniz, şekerleme, su, kalem, peçete, silgi taşımanıza gerek yok. Çünkü soru kitapçıklarınızın yanında bir poşet içinde bunlar temin edilecek. Bu arada saatte takmanıza gerek yok. Bu hizmeti de ÖSYM sağlıyor efendim. 20 cm çapında duvar saatlerini sınavın yapıldığı her salona gönderecek. Büyük hizmet, sınava giresim geldi.
*Çocukluğumdan hatırladıklarım; macunlar vardı rengârenk, bir çubuğa batırılıp döndürülürdü, ne güzelde tadı vardı, ne oldu ki onlara. Pamuk şeker bile gördüm, macunları göremedim bir türlü. Bir de eskiden ben bozacılardan korkardım, o “boooozzaaaaaa” diye bağırdıkça, sokağımızdan bir daha geçmesin lütfen diye dua ederdim. Neden korkardım onu da bilmiyorum, çocukluğuma inmek lazım sanırım. Aslında insem, indirseler beni çocukluğuma hiç çıkmasam çocukluğumdan ne güzel olurdu yar ne güzel olurdu.
*NASA dan aradılar geçen gün, ışınlanma makinesini yapmaya çalıştıklarını ama bir 40-50 yıl süreceğini söylediler. O kadar sürem olmadığını, o günleri görmem için yaşlanmayı geciktirici bir ilaç yapmalarını söyledim. Her şeyi de bizden bekleme, git biraz da Norveçli bilim adamlarına bulaş dediler. Norveçli bilim adamlarını aradım ama telefonları hep meşgul. (Stuven sağol)
*İzlediklerim; Pazar –Bir Ticaret Masalı, Ben Hopkins’in yönettiği, Tayanç Ayaydın ve Genco Erkal’in oynadığı filmi beğendim. Film güzeldi fakat oyunculuklar fevkaladenin fevkindeydi. “ Annemi Öldürdüm” 20 yaşındaki Xavier Dolan’ın hem yönetip hem oynadığı filmde nerdeyse ben ölüyordum. Film güzel değil mi? Güzel ama 20 yaşında hem yönetip, hem oynayan ve de gayet başarılı olan Xavier Dolan’ı kıskanıyorum.
*Bu sene çıkan narlar pahalı olacak. Çünkü bilim adamları narın birçok faydasının açıkladılar efendim. Damar tıkanıklığını açan, kanseri önleyen, 10 bardak yeşil çay yerine geçen nar aynı zamanda bel bölgesindeki yağları da eritiyormuş.
*Kurtlar Vadisi Filistin’e Mavi Marmara operasyonunu da ekleyince Nihat Doğan ekibe çok bozulmuş. Mavi Marmara-Baskın adlı film çekeceğini 3 ay önce basına dillendirmiş. Fakat işin büyüsü kaçtığı için filmi çekmekten vazgeçmiş. Mavi Marmara operasyonu öyle film içinde geçiştirilecek bir şey değilmiş. Sinemalarda ne eksik diyordum bende. Buldum bir yönetmen Nihat Doğan eksikti neyse ki şimdilik Kurtlar Vadisi bizi kurtardı. Nihat Doğan’dan Kurtlar Vadisi ekibine geliyor. “Kırdın kalbimiii”
*Gözümüz aydın Recep İvedik-4 yolda. Hem de Berrak Tüzünataç’la yaşadığı balkon skandalını da filme koymuş.
* "Evlenmek yuva kurmak çok istiyorum, yalnızlık canıma tak dedi. O sıkıntılarda çocuğuma çok adadım kendimi, yanlış yaptığımı şimdi fark ediyorum benim de hayata bağlanmam lazım. Yalnız olmuyor. Facebookta bir adresim var, çok teklifler geliyor. Bu işin kurdu oldum. Beğenmediğimi atıyorum. Bu işler kısmettir. Evleneceğim insanın bekar olması birinci kriter. Kendi mesleği olmalı. Ekonomik durumu iyi olmalı beni taşıyabilmeli. Evlenmiş ayrılmış yaşı büyük olabilir. Ben artık bana sahip çıkacak birini arıyorum. Çok yakışıklı olsun kaslı olsun diye bir derdim yok. İhanet korkusu hep içimde var. Korkularımdan dolayı bir set örüyorum kimseye yaklaşamıyorum” bu lafların sahibi şarkıcı Hamiyet’tir efendim. Yorum yapamıyorum. Yorum sizindir.
*Kış geliyor. Bu sene erken gelen, sert bir kış yaşayacakmışız. Kendinize dikkat edin efendim. Bir dahaki notlara kadar sıcak kalın.
*Haydeee rumba de barcelona http://fizy.com/#s/1lroew

3 yorum:

stuven dedi ki...

ne o arı mı soktu ? ben de sevmiyorum arıyı bir yere gidilse kimseye gitmez gelir bana bulaşır :))

macunlar ramazanda var yine bir de yazın ege de görüyorum ben akşamları sahilde.

ahahah sen de sağol! varol!

nar şekeri de düşürüyor. tabi yarım bardak. bel bölgesi konusunda biri yalan söylüyor gibime geliyor :)

yorumsuz kaldım ben :))

n'apıyoruz ıhlamur+kuşburnu içiyoruz :))

haydeee!

modafobik dedi ki...

Kış daha gelmeden hasta oldum gelince napcaz bilemiyorum hayırlısııı -.-
Yaahu kızdırırsan arıları sokarlar tabi cıkcık (:

gölge dedi ki...

stuven; yok arı sokmadı da bir tane etrafımda dolaşıyordu dükkandaki bahçede aklıma geldi arılar. Ya ben neden hiç görmüyorum macunları ya, sanırım bel bölgesi yalanı,narın daha çok satılmasını sağlamak için :)
Modafobik; kızdırmadım yahu arıları, hatta sevmeye çalışıyorum ama izin vermiyorlar. Kış geldi geldi. Ne yapıyoruz o zamaaan; stuven ında dediği gibi ıhlamur+kuşburnuna dayanıyoruz. Sebastian ıhlamur çek :)