29 Nisan 2009 Çarşamba

Scream-2-



Sizi sevmeye çalışıyorum güzel insanlar. Uzun zaman sinir krizleri geçirip, sakinleşmek için çok uğraştıktan sonra, bana bunu yapmayın. Hani tekrar beynim uyuşsun istemiyorum. Ben sevmeye çalışırken sizleri ,siz neden kendinizden nefret ettirmeye çalışıyorsunuz ki.

Ama bugün olanlardan sonra düşündüm. Ne gerek var sizi sevmeme. Hak ediyor musunuz ki. Oysa ben sizi karşılıksız sevmiştim. Bana, bize nefret dolu olduğunuzu, art niyetlerinizi bilmiyordum. He bunun içinde aslında teşekkür ederim. Sayenizde öğrenmiş oldum. Sonra tekrar düşündüm. (Mercan Dede Şems'in rüyası mı etkiliyor beni acaba.) Sizler, beni, bizi, dostlarımı, kardeşlerimi sevmesenizde, arkamızdan kumpaslar çevirip, art niyetli olsanızda, yine de sizi sevmeye devam edeceğim. İsterseniz siz salaklık diyin.

http://fizy.com/s/14apjf

4 yorum:

y. dedi ki...

insanı en çok dil yarası yaralıyor derler,öyleyse kalbimde ki bu sızı neden,dilin eline ne zaman bıçak verdiler.Ethernal sunshinespotless mind ,ihtiyacım olan bu... sonsuza dek herşeyi silmek için,olmuyorsa endişeliyim.

gölge dedi ki...

Ben mi tepkisizleştim ya da en büyük tepki tepkisizlik mi bilmiyorum. Ama senin sorunun cevabı sevgili kardeşim, olmuyor ne yazık ki Ethernal sunshinespotless mind.

y. dedi ki...

o zaman öl de sezar!

gölge dedi ki...

o zaman ölme dedi gölge. Savaş!