17 Eylül 2009 Perşembe

Scream

"İstemeden yanlışlıkla birbirimizin olduk" Bir yerde okudum bu cümleyi. Sonra hikayesini dinledim. Ailelerine söylemek zorunda kalmışlar. Kızın erkeğe karşı sevgisi bitmiş. Erkekte kızı sevmiyor muş vs vs vs. Ama evlenmişler ve 1 hafta tam 1 hafta sonra boşanmışlar. Çok anlamsız geldi. Madem boşanacaksın neden evlenirsin. 4-5 ay veya 2-3 sene de değil 1 hafta. Gel de delirme. Gel de sinirlenme. Bu kadar kolay sanki bir ilişki yaşamak bir evlilik. Madem anlaşamıyorsunuz neden evleniyorsunuz. Şu cümle "İstemeden yanlışlıkla birbirimizin olduk" İstemeden yanlışlıkla nasıl birlikte olunur. Benim bildiğim erkek ister, kız istersen beraber olunur. Ama erkek ister kız istemezse bunun adı tecavüz olur. Yanlış mı biliyorum ve neden ben bunlara takıyorum. Manyak mıyım

4 yorum:

Aşk ve Zehir dedi ki...

hani aslında birbirize hoşçakal demek üzere yanak yanağa gelmiştik ki, birden dudaklarımız birleşti tam ayıracaktık ki olmadı, yanlışlık oldu işte, birbirimizin olduk ama olmadı! Ayrıldık.

Traji komik :-(

cache dedi ki...

iğrenç bir kendine ihanet bu.. işler umduğu istediği gibi gitmeyince insanın en iyi yaptığı şey bu.. inkar etmek.. Hayır ya köpek gibi istedim onu.. yine olsa yine isterdim diyememek.. Ne kadar zavallıca..
merak ederim hep,hadi buna herkesi inandırdılar da kendini nasıl kandırabilir insan..
Merak etme sevgili Gölge, manyak değilsin son derece normalsin .(normal yada anormal de neyse..)

Hiç değilse AN'a ihanet etmeyecek kadar cesur olabilmeli insan..

Biliyormusun ,yaşadıklarımın hiç biri yanlışlıkla değildi.. İstedim.. O AN bunun olmasını gerçekten istediğim şeylerdi.. Pişmanmıyım.. AN'a ihanet eden pişmanlığı hissedecek kadar HAİN değilim..

gölge dedi ki...

Saçma değil midir zaten ana ihanet etmek. Ana ihanet etmek kendine ihanettir. İyi kötü yaşamışsındır ve bitmiştir. Sonradan ahlanmak nedendir hiç anlamam. Kendini kandırmak ta şöyle oluyor sanırım sevgili cache, bunu o kadar çok insana anlatıyorlar ki en sonunda kendileri de inanıyorlar.

cache dedi ki...

HAİN olmayan insanları seviyorum..
Yaşadığının sonucu ne kadar kötü olursa olsun mağlubiyetini bile sahiplenebilenleri..
ADAM olmak sanırım cinsiyetle alakalı değil.. ADAM olabilenleri seviyorum..