1 Eylül 2009 Salı

...

İflah olmaz biriyim ben. İflah olmaz bir serseri, iflah olmaz bir aşık. Bir kazanova veya don juan değilim ama keşke olaymışım.
Nefret ediyorum yine herşeyden, herkesten. Ama diyorum ya iflah olmazım ben, ne olacak, ben bir süre bu sinir harbinde yaşayacağım, bana yapılanları düşüneceğim, aşkımı, sevgimi nefretle öldürmeye çalışacağım. Ama aradan zaman geçecek, ben yumuşayacağım, herkesi ve herşeyi affedeceğim. Herkesi kendim gibi sanmaya devam edeceğim, kullanmalarına izin vereceğim, kullandıklarının farkında olmadan, yine kandırılacağım, yine hançerler saplanacak yüreğime, gözyaşlarım dökülecek, kuruyacak, Yüreğim nasır tutacak. Yine küskün kalacağım, küseceğim hayata. Sonra yine sil baştan. Galiba hiç akıllanmayacağım ben. Salaklık derecesinde insanların iyi olduğunu düşünüyorum. Herkesi ve herşeyi affediyorum ve tekrar tekrar aynı şeyleri yaşıyorum

3 yorum:

Aşk ve Zehir dedi ki...

İflah olmaz biriyim ben!..
İflah olmaz bir serseri, iflah olmaz bir aşık. Ayran gönüllü değilim ama keşke olaymışım.
Nefret ediyorum yine herşeyden, herkesten. Ama diyorum ya iflah olmazım ben, ne olacak, ben bir süre bu sinir harbinde yaşayacağım, bana yapılanları düşüneceğim, aşkımı, sevgimi nefretle öldürmeye çalışacağım. Ama aradan zaman geçecek, ben yumuşayacağım, herkesi ve herşeyi affedeceğim. Herkesi kendim gibi sanmaya devam edeceğim, kullanmalarına izin vereceğim, kullandıklarının farkında olmadan, yine kandırılacağım, yine hançerler saplanacak yüreğime, gözyaşlarım dökülecek, kuruyacak, Yüreğim nasır tutacak. Yine küskün kalacağım, küseceğim hayata. Sonra yine sil baştan. Galiba hiç akıllanmayacağım ben. Salaklık derecesinde insanların iyi olduğunu düşünüyorum.
Herkesi ve herşeyi affediyorum ve tekrar tekrar aynı şeyleri yaşıyorum...
DEJAVU!..

y. dedi ki...

bir de inkar edeceksin sevgili arkadaşım,hayır öyle değilim diyeceksin,ben sana hade ordan diyeceğim,şeker çalarken yakalanmış çocuklar gibi başını öne eğeceksin.sonra güleceğiz,biz birbirimizi iyi anlarız diyeceğiz,bitse de ramazan içsek,konuşsak,hiç susmasak.iyi ki varsın sen,iyi ki benim dostum,kardeşimsin.

gölge dedi ki...

içeceğiz sevgili kardeşim y. , susmadan konuşacağız, sen bana vuracaksın hade ordan diyerek kelimelerinle gerçekleri yüzüme yüzüme çarpacaksın. Kelimelerinle döveceksin. Bana söylerken, beni döverken kelimelerinle aslında sen kendini de döveceksin. Sende iyi ki varsın kardeşim.

DEJAVU aşk ve zehir DEJAVU hep bir dejavu hissiyle yaşıyoruz zaten. Ben bir de sarmala benzetiyorum. İsmini hatırlayamadım he helezon, hiç bitmeyen bir helezon