23 Eylül 2011 Cuma

Günlükten Notlar IV

 
*Merhaba

*Hatırlarsanız geçen notlarda, Sağlık Bakanlığı'nın obeziteye, pardon şişkoluğa karşı savaş açacağını ve Kasım'dan sonra kampanya başlatacaklarını yazmıştım. Neden Kasım'dan sonra olduğunu, düşündüm durdum ve en sonunda buldum. Kurban Bayramı Kasım’da, o zamana kadar yiyebildiğiniz kadar yiyin. Kasım'dan sonra sıkı bir diyet bizi bekliyor olacak.

-Herkes çatal, kaşık ve bıçakları bıraksın, kilo denetlemesi var. Sen, sen oradaki, şişko, çık bakayım baskülün üzerine. Hımm, hımm 10 kilo fazlan var, al bu şişkoyu, al, al, al. Götürün F tipi rejim odasına.

*Kartel diye bir grup vardı, ne oldu onlara. "Hani bana paraaaa, hani, hani, hani bana paraaa" diye bağırıp duruyorlardı. Sanırım biri parayı verdi, ben de çığırsam "Hani bana paraaa" diye bana da para verirler mi acep?
*Günde 5000 kişi ajanslara dizi ya da film oyuncusu olarak başvuruyormuş. Aha meşhur olmanın yolunu buldum,ben de başvuracağım ajanslara. Ne eksiğim var Kıvanç Tatlıtuğ'dan, hımm bakalım biraz boyum kısa, biraz göbeğim büyük o kadar.

*Okuduklarım; çok konuşulan, hakkında tartışmalar yapılan Elif Şafak'ın İskender'i, kim ne derse desin ben Elif Şafak'ı seviyorum. Mesut Kara, Unutulmayan Yüzler ve Yeşilçam Hatırası; okuduktan sonra zaten sevdiğim Yeşilçam'ı daha da çok sevdim.

*HSYK, tartışma yaratacak kararlar aldı. Bunlardan en önemlisi "tecavüze uğrayan kadının, tecavüzcüsüyle evlenmesi halinde davanın düşürülüp işgücünün azaltılması" idi. Buna yorum yapmıyorum, blogum kapatılabilir, yorumu size bırakıyorum.

*Planking, owling gibi hiç tasvip etmediğim modalardan sonra batmanning modası çıktı. Batmanning'i onaylamıştım, belki beyinlerine kan gider de "Ne yapıyoruz lan biz" derler diye düşünmüştüm ama kan olduğu yerde kalmış. Yeni moda ne ing olduğunu bilmediğim, kafasını klozete sokarak fotoğraf çektirmek.
*Çok yalancı arkadaşlarım var. Geçen gün arkadaşın biri anam ağladı, dedi,  aradım annesini, "ne ağlaması, gayet şenim" dedi.

*Uzun boylu kadınların topuklu ayakkabı giymesi yasaklansın. 150 cm veya 155 cm boyu olan kadınlar giyebilir, diye bir yasa çıksın istiyorum.

*Hepinizi öpüyorum lekeli olmayan dudaklarımdan.

*Bu yağmurlu havada sanırım iyi gelir.sakin sakin

6 Eylül 2011 Salı

Günlükten Notlar -III-

*Merhaba
*Geçen akşam 5 yaşındaki bir çocuk bana şart koştu. Aşağıda okuyacağınız konuşmadaki kişiler ve olaylar %100 gerçektir ve beni dumur diyarlarında dolaştırmıştır
- Nereye gidiyorsun?
+ Eve gidiyorum
- Evde kim var?
+ Annem var, babam var
- Senin çocuğun yok mu?
+ Ben evli değilim ki çocuğum olsun
- Neden evlenmedin?
+ Eee,şey bilmem,çıkmadı karşıma evlenebileceğim biri
- Bul bir kadın evlen
+ Olur
- Seneye kadar evlen ama
+ Tamam


Çocuklarınıza söyleyin, çocuk gibi davransınlar, beni korkutmasınlar


*Küçükken zannettiklerim; Jet Sosyeteyi, evlerinin jet olduğu zengin insanlar zannederdim. Jet Fadıl'ı da jet sosyetenin duayeni.


*Reklam arası: Bir kalbim var ve hep kırılıyor, siz de kasko kaç para..



*Türkiye'nin 3'te 1'inin şişko olduğunu söyleyen Sağlık Bakanımız, bu gidişe bir dur demek lazım diyerek Kasım 2011'de kampanya yapacaklarını söyledi. Kampanya merakla bekleniyor. 1 haftada 5 kilo zayıflayana ne, 10 kilo zayıflayana ne verilecek. Bu arada ben zayıflama dersi verilmesi konusunda Renee Zellweger'i ya da Sibel Can'ı öneririm, ne de olsa tecrübeliler.


*Bir tane  soyismi gibi küçümencik Oya Küçümen vardı. Ne oldu ona, "Ara beni her canın istediğinde, çılgın şeyler aklına geldiğinde" diyordu. Çılgın şeyler aklıma geliyor, arıyorum, ama telefonu sürekli kapalı.


*Hayvan, gerizekalı sevgilim, Allah belanı versin. Yanlış anlaşılmasın beddua etmiyorum bunlar üç farklı şarkı sözü. Ondan sonra, hanım bizim çocuk bu lafları nerden öğreniyor, acep nerden biliyor?


*Reklam arası : Bu kokudan sonra kızlar üstüne düşecek. Düşmezse para iade garantisi var mı?

*"Harry Potter efsanesi, İngiltere’de yaşayan Oberon Zell-Revenheart’ın (68) açacağı ilk büyücülük okulu ile gerçek oluyor. ‘Büyücülüğün Gri Okulu’ adlı okulda, simyacılık, ateş dövüşü ve asa yapımı gibi 16 farklı ders okutulacak. Okula, her yaştan 735 öğrenci kabul edilecek. Normalde alışverişe dahi asası ve büyücü kıyafetleri ile giden Revenheart’ın en büyük destekçisi ise bir cadı olduğunu iddia eden karısı Morning Glory. Revenheart, Harry Potter hakkındaki düşüncelerini ise, “Harry Potter’ı tabii ki seviyorum. Sayesinde okuluma ilgi de artacak” diye özetliyor. O okulda müdür Gandalf ya da Dumbıldor olmazsa gitmem. Tehditte şöyle olur herhalde "Eğer bu okulda başarısız olursan, seni Sauron veya Voldemort'un okuluna gönderirim"


*Taşınma işlerim neredeyse bitmek üzere. Ama taşınma işlerinin en kötü yanı ufak tefek işler olmasına rağmen, ustalar sayesinde birtürlü bitmeyen işler. Sanırım biri bana "Evine usta girsin" diye beddua etti. Buradan beddua edene sesleniyorum. Ya bedduanı geri al ya da senin evine 2, yok hatta 3 usta girsin.


*Ne olursa olsun kendinize iyi bakın,güzel davranın,şimdilik hoşça tıkırdayın